1. U krijgt vanzelf bericht

Deze hoofdrubriek bevat 0 rubrieken:

Ongeveer 6 maanden voordat uw registratie verloopt, sturen wij een e-mailbericht naar het door u opgegeven e-mailadres. In dit bericht leggen we uit wat u moet doen voor uw aanvraag tot herregistratie.

Wilt u een aanvraag tot herregistratie doen? Zorg dan dat u zeker weet dat u aan de eisen voor herregistratie voldoet en dat u het aanvraagformulier pas opstuurt als u alle benodigde stukken kunt meesturen. Daarmee voorkomt u dat wij uw aanvraag buiten behandeling moeten laten.

De eisen voor herregistratie kunt u vinden in het Beoordelingskader per deskundigheidsgebied. Zo zult u onder andere een aantal uren forensisch relevante intervisie en/of deskundigheidsbevordering moeten hebben gevolgd. Heeft u niet voldoende uren, dan heeft u nog een klein half jaar de tijd om daaraan te voldoen.

Let op!

Uw aanvraag tot herregistratie moet uiterlijk de dag voordat uw registratie van rechtswege verloopt (zie voor de datum uw bewijs van inschrijving) door ons ontvangen zijn. Aanvragen tot herregistratie die eerder dan zes maanden voor het verlopen van de registratie binnenkomen, nemen wij in beginsel niet in behandeling.

Ga naar stap 2: Herinnering